Nationala

VIDEO EXCLUSIV Un antrenor român, deranjat la culme de Mirel Rădoi: „Servilismul ăsta nu îmi place! Să terminăm cu românismele astea”

+50 Foto
Mirel Rădoi, în Austria - România 2-3 // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 septembrie 2020

Antrenorul Ionuț Chirilă (54 de ani) s-a arătat deranjat de o declarație a selecționerului Mirel Rădoi (39) la finalul partidei dintre Austria și România, câștigată de „tricolori” cu 3-2.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii GSP Live, Chirilă a răbufnit la adresa cuvintelor lui Rădoi: „Un singur lucru îi reproșez lui Rădoi. Am văzut o declarație care pe mine m-a surprins foarte mult. Că tot ce este pozitiv în joc este meritul jucătorilor, iar ce este negativ este din cauza staffului. Lucrurile astea, servilismul ăsta, mie nu îmi plac. 

Într-un joc de fotbal, lucrurile pozitive sunt ale staffului și ale jucătorilor, iar cele negative tot ale lor, împreună. Să terminăm cu chestiile astea. Este victoria tuturor, a jucătorilor și a staffului. Să terminăm cu românismele astea. Dacă tot ce e pozitiv fac numai jucătorii, atunci nu mai au nevoie de antrenor!”.

Tot meritul îl au băieții. Eu și staff-ul nu am făcut nimic decât să le dăm încredere. Mai departe depinde doar de ei. În momentul în care vor exista rezultate nefavorabile, atunci noi suntem vinovați. Tot ceea ce înseamnă lucruri pozitive li se datorează jucătorilor - Mirel Rădoi, după Austria - România 2-3

VIDEO Sărbătoare în vestiarul naționalei după victorie

FOTO Imagini tari din victoria României din Austria, 3-2

Mai multe știri despre Austria - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.