Nationala

Malta U21 - România U21 0-3. Adrian Mutu, impresionat de un fotbalist: „El e urmașul meu. Am fost uimit”

Adrian Mutu, selecționerul României U21, a oferit declarații după victoria contra Maltei U21, scor 3-0, din a 7-a rundă a fazei grupelor de calificare la Campionatul European U21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 septembrie 2020

Adrian Mutu, selecționerul României U21, a oferit declarații după victoria contra Maltei U21, scor 3-0, din a 7-a rundă a fazei grupelor de calificare la Campionatul European U21.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm. E meritul jucătorilor, bravo lor! Nu a fost un meci greu. am avut și sansa să dăm gol repede. Știam că ei o să ne aștepte cu o linie formată din 5, chiar 6 uneori. Le-am spus băieților să aibă răbdare în construcție. Ne-am creat o mulțime de situații. 

Mă bucur pentru Man că a marcat în seara asta. El este și poate fi urmașul meu. Trebuie să dea goluri și să muncească în teren. I-am schimbat puțin poziția și văd că a fost benefic. Sunt fericit pentru el.

Ceea ce le spun jucătorilor la antrenamente aplică în joc și asta e îmbucurător. Am fost uimit de acest fapt și in primul cantonament alături de ei, asta s-a întâmplat și la această acțiune”, a declarat Mutu la ProX.

Jucătorii sunt eroii. Trebuie să ne bucurăm de aceste rezultate. Dar încă suntem la început, mai avem 3 meciuri importante și vrem să acumulăm cât mai multe puncte.

Adrian Mutu, selecționer România U21

Clasamentul în grupa naționalei:

Programul „tricolorilor” lui Adrian Mutu:

  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.