International

Pjanic, negativ la ultimul test coronavirus! Când e așteptat la antrenamentele Barcelonei

Articol de Darius Drăgoi  —  marţi, 08 septembrie 2020

Miralem Pjanic (30 de ani) a anunțat marți ca ieșit negativ la ultimul test de coronavirus, după 17 zile de când a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Noul jucător al catalanilor a stat două săptămâni în carantină la casa din Italia după ce a fost diagnosticat cu coronavirus pe 22 august. În această perioadă, singurele simptome avute de mijlocaș au fost pierderea gustului și a mirosului.

Pjanic, așteptat la antrenamentele Barcelonei

Fostul jucător al lui Juventus a mai efectuat și un al doilea test în decursul zilei de astăzi, iar dacă se va confirma că a scăpat de virus, va merge la Barcelona în următoarele zile. Acolo va fi supus testului final și dacă lucrurile vor decurge bine, va începe antrenamentele la noul său club.

A ratat meciurile din Liga Națiunilor

Din cauza perioadei de carantină, internaționalul bosniac a ratat și meciurile din Liga Națiunilor pe care echipa sa le-a disputat în ultima săptămână: egalul cu Italia din deplasare (1-1) și înfrângerea împotriva Poloniei de acasă (1-2). Bosniacul va avea ocazia sa se întoarcă la națională pentru meciul de baraj împotriva Irlandei de Nord, programat pe 8 octombrie, la Zenica.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.