Campionate

„Poți să-ți faci meseria? Ajunge!” » Istvan Kovacs, contre cu selecționerul Danemarcei. Cum a arbitrat egalul cu Anglia

Sursă foto: Getty

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday, 08 September 2020

Cei din naționala Danemarcei i-au reproșat lui Istvan Kovacs (35 de ani) că a permis prea multe Angliei, în timp ce ei au fost pedepsiți pentru faze asemănătoare în meciul încheiat cu scorul de 0-0.

Un meci tern, început de selecționerul englez Southgate cu trei închizători, debutantul Kalvin Phillips, Rice și Dier, anost și greu de animat, n-a fost extrem de ușor pentru Istvan Kovacs. Deși n-a avut faze grele, unele decizii banale au fost suficiente pentru a-i enerva pe danezi, în special pe selecționerul Kasper Hjulmand.

Istvan Kovacs, contre cu selecționerul Danemarcei

Fostul antrenor de la Mainz și Nordsjaelland s-a supărat în special la începutul reprizei secunde. Când, după o intrare dură a lui Dier la Yacob Poulsen, Kovacs n-a acordat nimic. Reluările au arătat că englezul l-a călcat tare pe vârful nordicilor. La faza imediat următoare, Braithwaite a făcut un fault asemănător, poate mai avântat, și a luat cartonaș galben.

„What’s the difference?!”, care e diferența?, a urlat tehnicianul danez. Care a continuat să protesteze și a fost atenționat de Istvan Kovacs. „Poți să-ți faci meseria? Ajunge!”, i-a spus Istvan Kovacs. „Enough”, care l-a lăsat pe danez cu un zâmbet încurcat. Kovacs a mai avut o discuție și cu portarul Kasper Schmeichel, căpitanul danezilor, la pauză. 

Pe teren, Anglia, cu 4 debutanți (Coady, Grealish, Kalvin Phillips, Maitland Niles), a ratat cea mai mare ocazie a meciului în prelungiri, când Mathias Jorgensen a scos de pe linie mingea lui Kane. S-a terminat 0-0. 

Kovacs a mai avut o discuție și cu portarul Kasper Schmeichel, căpitanul danezilor, la pauză.Pe teren, Anglia, cu 4 debutanți (Coady, Grealish, Kalvin Phillips, Maitland Niles), a ratat cea mai mare ocazie a meciului în prelungiri, când Mathias Jorgensen a scos de pe linie mingea lui Kane. S-a terminat 0-0. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.