Liga 1

Petrolul Ploiești, zdrobită de FC Voluntari într-un amical! Scor greu de crezut în favoarea echipei lui Mihai Teja

FC Voluntari - Petrolul 8-2 // foto: Facebook @ FC Voluntari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 septembrie 2020

FC Voluntari și Petrolul Ploiești au disputat astăzi un amical, pe stadionul din Buftea.

Ilfovenii s-au impus categoric, „găzarii” primind nu mai puțin de 8 goluri! Culmea, Petrolul a condus cu 2-0, dar scorul final a fost 8-2! „Lupii galbeni” care au punctat sunt Tudor Șaim (19) și Eugen Zasavițchi (23).

Pentru FC Voluntari, responsabili cu golurile au fost Voinescu (35), Sousa Anderson (38, pen.), Ion Gheorghe (52), Achim, cu o „dublă” (54, 58), Căpățînă (62), Mailat (64) și Eric (70).

Viorel Moldovan: „Mulți jucători vor lua o altă direcție!”

Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a efectuat nu mai puțin de 10 schimbări față de ultimul meci, victoria cu 4-0 din Liga 2, în fața celor de la CSM Reșița. Singurul fotbalist păstrat în garnitura de start a fost portarul Raul Avram. Pentru ploieșteni a debutat fundașul central Jhon Mondragon (25 de ani), care se află în probe la Petrolul.

Chiar și așa, fanii Petrolului au fost dezamăgiți de rezultat. „Asta e diferența între Liga 1 și Liga 2, diferență pe care o simte FC Argeș în primele 2 meciuri oficiale”, „Acum ne putem compara cu Barcelona” sau „Înțeleg că e amical, dar să pierzi cu 8-2, cam grav”, au scris suporterii.

După cum aţi constatat, titularii nu au jucat astăzi. Am vrut să văd la treabă tot restul lotului şi să fac o evaluare din anumite puncte de vedere. Suntem destul de mulţi şi trebuie să mai eliberăm, să structurăm lotul. Cu siguranţă mulţi jucători vor lua o altă direcţie. Am avut acest meci astăzi, să văd la treabă şi alţi jucători, să le ofer spaţiu de joc unora care consider că vor rămâne cu noi, să aibă ritm de joc. Am preferat să odihnesc jucătorii care au început meciul la Reşiţa şi să facă doar un antrenament astăzi. Mulţi au venit, unii sunt în urmă cu pregătirea, au un deficit fizic şi trebuia să îi văd la treabă - Viorel Moldovan, antrenor Petrolul Ploiești

Echipa de start a Petrolului cu CSM Reșița (4-0): Avram - Mendoza, Vajushi, Manolache, Ţicu - Meijers - Bratu, Ekollo, N. Lax, P. Roige - Balint
Echipa de start a Petrolului cu FC Voluntari (2-8): Avram – Olaru, Răuță, Mondragon, Poelmans – Botic – Constantinescu, Zasavțschi, Nițescu, Ben Levi – Șaim Tudor

Adi Popa, titular la Voluntari

La Voluntari a evoluat și Adi Popa, fostul mijlocaș de la FCSB care în ultima vreme s-a antrenat alături de echipa lui Mihai Teja, fiind în căutare de angajament cu o altă formație. „Motoreta” a fost schimbat la pauză. Popa așteaptă în prezent să se concretizeze discuțiile cu o echipă din Golf. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, mijlocașul de bandă va rămâne la FC Voluntari!

Pentru FC Voluntari urmează duelul din Liga 1 de pe teren propriu cu FCSB (sâmbătă, 12 septembrie, ora 21:00), în timp ce Petrolul va da piept în continuare cu Ripensia, pe teren propriu, pe 15 septembrie (ora 19:30).

FC Voluntari - FCSB, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.