Liga Campionilor

Ce eroare! O echipă a fost exclusă din Liga Campionilor fără să aibă niciun caz de coronavirus

Slovan Bratislava a fost eliminată eronat din Liga Campionilor // foto: Facebook @ SK Slovan Bratislava

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 09 septembrie 2020

Slovan Bratislava a fost obligată să intre în carantină în Feroe, pierzând cu 0-3 meciul cu Klaksvik din turul I preliminar al Ligii Campionilor. Dar testul fizioterapeutului era greșit. Nu avea COVID-19.

Pe 21 august, Slovan Bratislava a pierdut meciul cu Klaksvik la „masa verde”, pentru că nu s-a prezentat, și a fost exclusă din turul I preliminar al Champions League. Totul din cauza unei erori uluitoare!

Campioana Slovaciei ar fi trebuit să joace inițial această partidă pe 19 august. La sosirea în Feroe, un test a ieșit pozitiv la coronavirus, cel al fizioterapeutului, și autoritățile locale au impus carantină pentru toată delegația. Degeaba a amânat UEFA întâlnirea cu două zile. Dacă jucătorii lui Slovan ar fi apărut la stadion, toți ar fi fost arestați! Și au fost eliminați din competiție fără să evolueze.

Rezultat eronat al testului pentru COVID-19

După ce s-au întors acasă, surpriză imensă. Analizele de sânge au demonstrat că fizioterapeutul nu avea anticorpi pentru COVID-19. Concluzia, el nu a fost infectat cu acest virus. Testul din Feroe fusese greșit!

„Știm că nu se mai poate schimba hotărârea UEFA, dar am vrut ca adevărul să fie cunoscut”, a comunicat clubul din Bratislava. „Ni s-a făcut o mare nedreptate. Suntem dezamăgiți”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.