Liga 1

Ipoteză-șoc lansată de o legendă a lui Dinamo: „Scrie «Faliment» pe noi! El e cancerul echipei”

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător important al lui Dinamo, nu crede în proiectul spaniolilor conduși de Pablo Cortacero

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 septembrie 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător important al lui Dinamo, nu crede în proiectul spaniolilor conduși de Pablo Cortacero.

Acesta susține că formația din Ștefan cel Mare nu are niciun conducător de facto în prezent și prevede un viitor sumbru roș-albilor.

DINAMO. Dănuț Lupu: „Negoiță s-a spălat pe mâini. Clubul e al nimănui!”

Cu durere în suflet vă spun, dar cred că scrie «Faliment» pe noi! Cine a semnat contractele cu acești jucători noi? Patronul (n.r. Cortacero) n-are niciun drept de semnătură. Dumneavoastră ați văzut vreun act între spanioli și Negoiță? Cineva din România a văzut un contract? 

Hai să vă spun ceva. De ce pentru prima etapă, când nu se știa dacă vine Contra, spaniolii nu au adus acești jucători? 

Domnul Negoiță nu mai are niciun drept. El nu pierde nimic în toată afacerea asta. S-a spălat pe mâini. Clubul e al nimănui în momentul de față! O să vedeți la vremea potrivită cine e de fapt în spatele acestui joc. Încă un lucru. Dacă știi că un om e cancerul echipei (n.r. Bălănescu), cum să nu-l dai afară?! Pentru că pe Mulțescu și Dănciulescu au putut să-i dea afară”, a declarat Lupu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

VIDEO Match Preview Dinamo - Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.