Liga 1

EXCLUSIV Costel Pantilimon, ofertat de Dinamo! Răspunsul uriașului de 2,03 metri

Dinamo a avut o campanie spectaculoasă de achiziții prin numele propuse și ale echipelor trecute în CV-urile jucătorilor. Printre fotbaliștii pe care managementul spaniol i-a avut în discuție pentru transferuri s-a numărat și Costel Pantilimon

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 09 septembrie 2020

Dinamo a avut o campanie spectaculoasă de achiziții prin numele propuse și ale echipelor trecute în CV-urile jucătorilor. Printre fotbaliștii pe care managementul spaniol i-a avut în discuție pentru transferuri s-a numărat și Costel Pantilimon (33 de ani).

Conform surselor GSP.ro, uriașul de 2,03 metri a primit propunerea din partea ibericilor, doar că-și dăduse acordul pentru Denizlispor, lăsând Nottingham Forrest zilele trecute. În loc să fie antrenat de Cosmin Contra, a sosit sub comanda lui Robert Prosinecki. 

Costel Pantilimon, dorit de Dinamo

Fotbalistul de 33 de ani, cu 27 de selecții la prima reprezentativă, nu s-a alăturat unui parteneriat cu „Guriță”, tocmai fostul său coechipier de la Poli Timișoara din urmă cu un deceniu! 

Oricum, turcii îi oferiseră un salariu mult mai mare decât în Ștefan cel Mare: 40.000 de euro pe lună față de 20.000 de euro pe lună cât ar fi avut în alb-roșu.

Totul despre Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.