Campionate

Pică transferul lui Suarez la Juventus? Ce așteaptă atacantul + O altă echipă de top a intrat pe fir

Luis Suarez, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 septembrie 2020

Transferul lui Luis Suarez (33 de ani) de la Barcelona la Juventus părea ca și făcut, însă atacantul uruguayan nu mai este sigur că „Bătrâna doamnă” este opțiunea potrivită.

Juventus a primit o lovitură în încercarea de a-l transfera pe Luis Suarez. Deși câteva publicații din străinătate au anunțat un acord complet între atacant și clubul italian, Sport.es are o altă variantă. Potrivit acestora, Suarez nu și-a dat încă acordul, având dubii că un eventual transfer la Juventus ar fi mutarea potrivită pentru cariera sa. Acesta așteaptă și alte oferte, dorind să fie sigur că va lua cea mai bună decizie.

Morata la Juventus, Suarez la Atletico?

Între timp, Juventus continuă să studieze alte posibilități, îndreptându-și atenția către Alvaro Morata, atacantul lui Atletico trecut pe la clubul torinez în urmă cu câteva sezoane. În replică, Diego Simeone, antrenorul madrilenilor, îl vede pe Suarez ca înlocuitorul potrivit pentru Alvaro Morata, în caz că spaniolul va pleca. Totuși, Atletico nu l-a ofertat oficial pe Suarez până în acest moment.

Până ca viitorul său să fie decis, Suarez continuă să se antreneze alături de Barcelona, club care l-a dezamăgit prin modul în care l-a tratat în ultima perioadă. La antrenamentele de grup ale Barcelonei a revenit și Lionel Messi, alt fotbalist al cărei plecare părea sigură la un moment dat.

27 de goluria marcat Alvaro Morata pentru Juventus, echipă la care a jucat în 93 de meciuri între 2014 și 2016

198 de goluri și 109 pase decisiveeste bilanțul lui Suarez la Barcelona, în 283 de meciuri

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.