Liga 1

EXCLUSIV Transferul unui fotbalist din La Liga la Dinamo a intrat în impas!

Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 09 septembrie 2020

Transferul lui Jorge Pombo (26 de ani) la Dinamo ar putea pica, după ce Cadiz, echipa de care mijlocașul aparține, s-a răzgândit și caută să îl cedeze pe acesta definitiv.

Dinamo s-a înțeles cu spaniolul asupra detaliilor contractuale și totul indica spre un împrumut pentru un sezon cu opțiune de cumpărare la finalul stagiunii, însă nou-promovata în La Liga pare să fi avut o schimbare de plan în ultima clipă.

Pombo, cumpărat de Cadiz în această vară

Cadiz l-a cumpărat definitiv pe Pombo în urmă cu o lună, plătind 1,2 milioane de euro către Real Zaragoza, iar cel mai probabil, spaniolii vor să își recupereze încă de acum o parte din investiție. O variantă de compromis ar putea fi achitarea unei sume modice încă de acum, pentru ca „grosul” totalului să fie plătit anul viitor.

Motivul pentru care Cadiz s-a văzut nevoită să îl achiziționeze definitiv pe Pombo? A fost vorba de o clauză specială în contractul fotbalistului, care s-a activat odată cu promovarea lui Cadiz în primul eșalon din Spania.

Jorge Pombo (galben)

700.000 euroeste cota de piață a lui Pombo, potrivit Transfermarkt.com

7 transferuria oficializat Dinamo în această vară, însă „câinii” nu au plătit niciun ban pentru cei 7 fotbaliști. Șase dintre ei au venit liberi de contract, în timp ce Juan Camara este împrumutat de la Jagiellonia

VIDEO. Cele mai tari faze ale lui Jorge Pombo

Dinamo - FC Botoșani, match preview: tot ce trebuie să știi despre duelul din runda #3

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.