Nationala

EXCLUSIV FCSB și Gigi Becali au dat lovitura după „trădarea” din Liga 1: „Acum e titular de drept”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 10 September 2020

Helmut Duckadam (61 de ani) l-a remarcat pe Andrei Vlad (21 de ani) după prestațiile avute la naționala de tineret și l-a lăudat pe portarul lui FCSB.

„Eroul de la Sevilla” a apreciat intervențiile salvatoare din meciurile cu Finlanda și Malta și spune că Andrei Vlad și FCSB au avut de câștigat după plecarea lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj, acuzat de trădare de Gigi Becali.

„Am văzut prestațiile lui Andrei Vlad, mai ales cea cu Finlanda, unde a apărat excepțional. Eu am spus că un portar poate prinde experiență doar dacă joacă. Degeaba îl bagi în două sau trei meciuri, în care are șansa să și greșească. Pentru că orice portar orice portar mai greșește și e cu moralul la pământ. Și se naște multă neîncredere.

Dar acum, fiind situația dată la FCSB, e clar că e titular de drept! Va prinde încredere. Iar asta s-a dovedit chiar și la echipa națională.  Cu toate că el apăra bine la echipa națională și când era rezervă lui Bălgrădean, Rădoi îl folosea și atunci,”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP.ro.

VIDEO Revine Liga 1: toate detaliile despre FC Voluntari – FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.