Nationala

Marius Șumudică pune tunurile pe un titular al naționalei: „A dat niște centrări de i-a lovit pe polițiștii ăia din tribună. Băiețașul ăsta o să mă urască”

Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 septembrie 2020

Marius Șumudică (49 de ani), tehnicianul turcilor de la Gaziantep, e nemulțumit de randamentul arătat de Nicușor Bancu în meciurile naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2).

Șumudică susține naturalizarea lui Mario Camora, fiind dezamăgit de ultimele evoluții ale lui Bancu. Antrenorul l-a ironizat pe fundașul Craiovei pentru centrările oferite în partida cu Austria. 

„În primul rând, contează valoarea jucătorului şi nu unde a fost născut. Bancu nu poate juca fundaş stânga în sistemul de patru apărători, nu poate! A pierdut şi din valenţele tehnice în ultimul timp, probabil e şi o presiune asupra lui.

A ajuns, săracul, de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că o să mă urască băieţaşul ăsta de cât timp spun, de un an de zile”, a declarat Șumudică, potrivit Antena Sport. 

6a fost nota primită de Bancu pentru prestația din meciul cu Austria. Niciun „tricolor” nu a luat o notă mai mică

Joacă Mario Camora cu Islanda?

Pentru meciul României cu Islanda, din barajul de calificare la EURO, selecționerul Mirel Rădoi are o nouă opțiune. Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj cu 339 de meciuri în tricoul „feroviarilor”, a obținut cetățenia română și poate fi convocat la echipa națională! 

Posibila convocare a lui Camora a deranjat mai mulți oameni de fotbal, printre care Ciprian Marica, care este împotriva utilizării fotbaliștilor cu origine străină la echipa națională a României. Însă Mirel Rădoi a lăsat o portiță pentru Camora. „Juridic, Mario nu a îndeplinit toate criteriile pentru a fi adus acum. În ciuda vârstei, multă lume nu are rapoartele lui să vadă cum se antrenează. Contează mai puțin vârsta în cazul lui”, spunea selecționerul înainte de meciul cu Irlanda de Nord (1-1). Între timp, Camora a pus la punct ultimele detalii, astfel că va putea fi convocat cu Islanda!

VIDEO. GSP Live / Remus Răureanu și Decebal Rădulescu despre problema fundașului stânga, Bancu - Camora

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.