Liga 1

EXCLUSIV Jucătorii de la FCSB, luați la rost: „E vorba și de atitudine” » Unde suferă echipa roș-albastră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 septembrie 2020

Ionuț Rada (38 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a analizat situația de la formația roș-albastră, explicând de ce unii dintre jucători au probleme.

Fostul fundaș al echipe roș-albastre a spus că jucătorii de la FCSB trebuie să muncească mai mult și le care să își schimbe atitudinea în momentele în care pierd mingea.

VIDEO Ionuț Rada a analizat situația de la FCSB

„FCSB are o altă abordare, cel puțin din punctul de vedere al atitudinii. Și jucătorii rămași se maturizează, văd altfel lucrurile. E clar că e o schimbare de atitudine. Man, Coman, Tănase, numele importante de la FCSB, au înțeles că ei trebuie să își schimbe atitudinea pentru a vedea o schimbare în jurul lor. Una e să joci la un club din provincie, alta e să joci la FCSB, unde e presiunea mai mare, e presiunea patronului. 

Mai trebuie mult. Mai e de lucrat în defensivă. Mai e de muncă și la mijloc, acolo unde Olaru și Moruțan, doi jucători tehnici, nu se exprimă la potențialul lor. Poate au nevoie să se adapteze,  să muncească mai mult. E vorba și de atitudine, ce trebuie să faci când pierzi o minge sau când nu îți iese jocul. Aici se pot îmbunătăți foarte mult jucătorii de la FCSB ”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Viitorul

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.