Stranieri

Ciprian Tătărușanu a ajuns la Milano! Prima fotografie cu portarul român în fieful „diavolilor”

Tătărușanu va semna cu AC Milan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 septembrie 2020

Ciprian Tătărușanu, titularul incontestabil din poarta naționalei României, va semna în următoarele ore cu AC Milan, un adevărat colos al fotbalului italian.

Apărută inițial sub forma unui zvon, știrea s-a concretizat rapid. Goalekeeper-ul de 34 de ani a plecat din Austria, acolo unde a fost titular în victoria României cu 3-2, direct în Italia, unde urmează să efectueze vizita medicală la noua sa echipă. 

De altfel, reputatul jurnalist Gianluca Di Marzio a publicat pe contul său de Twitter prima fotografie cu Tătărușanu pe pământ milanez. Acesta a fost surprins luând cina alături de doi prieteni.

AC Milan e un club titrat, unul dintre cele mai importante din Italia. Mă bucur mult pentru Tătărușanu, a avut o carieră frumoasă. Dovadă că încrederea pe care i-am acordat-o a meritat. E un băiat extrem de serios, talentat. După 30 de minute, mi-am dat seama că va ajunge mare de tot!" - Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul care l-a promovat în Liga 1, la Bistrița

"Bine ar fi să meargă undeva să joace. Încă este util echipei naționale, a făcut partide bune. Dar ar fi bine să și joace la club! Să joci de două-trei ori pe an e cam puțin. Din fericire pentru el și din păcate pentru noi, nu are concurență la națională. Nu e cineva care să-i poată lua locul" - Helmut Duckadam, fost mare portar român

Maldini a negociat transferul lui Tătărușanu la AC Milan

L'Équipe scrie că legendarul Paolo Maldini, directorul tehnic al lui AC Milan, a negociat cu Juninho, directorul sportiv al lui Olympique Lyon, pentru transferul lui Tătărușanu, portarul român fiind apreciat pentru evoluțiile de la Fiorentina (2014-2017).Internaționalul român urmează să semneze un contract pe trei ani, după ce azi va fi supus vizitei medicale.

Citește și alte știri despre Ciprian Tătărușanu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.