Nationala

FOTO Îl atacă pe Florinel Coman și își protejează căpitanul: „Este total aiurea!”

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, crede că Florinel Coman (22 de ani) a fost vinovat la golul de 1-1 al partidei dintre Austria și România, încheiată 2-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 septembrie 2020

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, consideră că Florinel Coman (22 de ani) a fost principalul vinovat la golul de 1-1 al partidei dintre Austria și România, încheiată 2-3. 

  • Context: La golul de 1-1, marcat de Baumgartner în minutul 17, Lainer a fost scăpat singur, în flancul drept al atacului austriac. Nicușor Bancu își părăsise zona și intrase mult în centru, în timp ce Florinel Coman a strâns prea târziu.

Nicușor Bancu a fost criticat de o mare parte a oamenilor de fotbal, printre care și fostul selecționer Victor Pițurcă. A fost considerat vinovat pentru plasamentul deficitar din acea fază. În apărare i-a sărit Sorin Cârțu, conducătorul său de la CS Universitatea Craiova. 

Sorin Cârțu dă vina pe Coman

„Să-l acuzi pe Bancu că e vinovat la primul gol al Austriei este total aiurea. La faza respectivă trebuia să coboare Coman, din punctul meu de vedere. Au fost multe situații în care a fost pus în situația de doi contra unu. La primul gol trebuia să coboare Florinel! 

Primul gol al Austriei, un gol de o rară frumusețe, totul s-a executat în câteva secunde. E o fază în care toată linia de apărare trebuia să acționeze”, a spus Sorin Cârțu la Fotbal Club, de la Digisport. 

FOTO. Faza analizată de Sorin Cârțu

Bancu (verde), Coman (roșu), Baumgartner (albastru deschis)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.