Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. Marius Croitoru și-a certat jucătorii după egalul cu Dinamo: „Am arătat ca o echipă de acum 15 ani”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 September 2020

Dinamo și FC Botoșani au remizat în etapa a 3-a din Liga 1, scor 1-1, după ce echipa din Moldova a condus la pauză, dar a fost egalată prin superexecuția lui Borja Valle.

După meci, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, s-a declarat nemulțumit de jocul formației sale, în special cel din repriza a doua și a recunoscut că echipa alb-roșie a dominat jocul în partea secundă.

„Sunt supărat pe mine și pe echipa mea, mai ales pe maniera de joc din repriza secundă, Am arătat ca o echipă de acum 15 ani care juca împotriva lui Dinamo. Am fost o echipă temătoare în repriza a doua și nu vreau asta. 

Dinamo are o echipă bună, în formare. Felicitări lui Cosmin Contra. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei. Dinamo a controlat jocul din minutul 45 până în minutul 90+2. Dinamo a fost peste Botoșani în repriza secundă”, a declarat Marius Croitoru la Look Sport.

Golul lui Borja Valle nu poate fi caracterizat, La noi pe stadion nu prea se vede. E foarte greu. Trebuie să ai minte și calitate. Trebuie să ai minte, să vezi portarul și să transmiți repede de la creier la picior. El a demonstrat că poate face asta. Jucătorul meu nici nu a avut timp să iasă în întâmpinare
-Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.