Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. VIDEO Borja Valle explică supergolul marcat la debut: „S-a văzut din tribună”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 September 2020

Mijlocașul Borja Valle (28 de ani) a marcat un supergol în meciul Dinamo – FC Botoșani 1-1, iar la finalul partidei a explicat reușita sa.

Ibericul, aflat la debut, a dezvăluit că în prima repriză, când a fost rezervă, a văzut că Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, are obiceiul să stea departe de linia porții și de aceea a încercat această execuție.

„E posibil să fie cel mai frumos gol al meu. Nu cred că am dat niciodată un așa gol. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat și pentru echipă. Sunt de patru zile aici.

Acum, din cauza coronavirusului, noi rezervele stăm în tribună și vedem meciul mai bine. Am văzut că portarul iese și mă gândeam la execuția asta de când am intrat pe teren.

Îmi place mult fotbalul din România. Botoșani mi-a plăcut, a avut un joc rapid. Noi o să jucăm din ce în ce mai bine. Am ales să vin aici datorită echipei, proiectului și pentru că aveam nevoie de o schimbare. Cred că am luat cea mai bună decizie.

Toți spaniolii am rămas fără cuvinte când am văzut fanii. A fost incredibil. Sperăm să aducem rezultate cât mai bune pentru fani”, a declarat Borja Valle la Look Sport.

 VIDEO. Fanii lui Dinamo au făcut show înainte de meci

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.