Liga 1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1. EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

+82 Foto
Cosmin Contra a folosit nu mai puțin de șase dintre noile achiziții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Dinamo a remizat aseară cu FC Botoșani, scor 1-1, într-un meci în care Cosmin Contra a folosit nu mai puțin de șase dintre noile achiziții.

Golul oaspeților, venit în prima repriză după un autogol al fundașului stânga Isma Lopez (30 de ani), a fost analizat în studioul GSP Live de către Cristi Pulhac. Fost fundaș, Pulhac îi reproșează lui Isma Lopez nu doar autogolul, ci și poziționarea pe care a avut-o în teren în momentul în care s-a declanșat atacul moldovenilor.

„În privința golului luat, vorbesc pentru că și eu am jucat pe postul ăla. M-am confruntat și eu cu multe situații de acest gen, dar eu n-am jucat niciodată la ofsaid. Părerea mea e că un fundaș experimentat cum este el nu trebuia să joace la ofsaid. Cel mai bine te duci cu adversarul, nu te oprești la ofsaid.

E o greșeală care pleacă de la copii și juniori. Pe mine așa m-au învățat, că nu se joacă la ofsaid. Dacă era nea Tică (n.r - Constantin Dănilescu, fost director sportiv la Dinamo), pun pariu că mâine mânca la popotă!”, a spus Cristi Pulhac, la GSP Live.

5a fost nota primită de Isma Lopez în Gazeta Sporturilor, după evoluția din meciul cu FC Botoșani.

Isma Lopez, autogol la debutul pentru Dinamo

Dinamo a fost condusă la pauză de FC Botoșani, 0-1, după o fază la finalul căreia fundașul stânga Isma Lopez a deviat mingea în propria poartă. Elevii lui Marius Croitoru au deschis scorul după o fază la care apărarea lui Dinamo a fost prinsă pe picior greșit, dar la care „câinii” au cerut ofsaid. 

În minutul 36, Babunski i-a pasat excelent lui Ofosu. Acesta l-a driblat la Straton, ieșit în colțul careului, și a centrat la 11 metri, de unde Askovski a reluat cu capul, mingea fiind deviată în poartă de Isma Lopez.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Botoșani 1-1:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.