Stranieri

Transfer de senzaţie pentru Denis Drăguş. Lasă Standard Liege pentru Serie A!

Articol de Darius Drăgoi  —  Saturday, 12 September 2020

Presa din Italia anunță că Denis Drăguș (21 de ani), atacantul lui Standard Liege, este aproape de a semna cu Crotone, din Serie A.

După ce în ultimul an a fost mai mult rezervă la echipa belgiană, atacantul este pregătit să își relanseze cariera într-un nou campionat. Nou-promovată în Serie A, Crotone încearcă să obțină împrumutul românului pentru următorul sezon.

Fără prea multe șanse în Belgia

Denis Drăguș a fost cumpărat pentru 2 milioane de euro de la Viitorul Constanța în vara anului trecut. Deși transferul său părea unul promițător, internaționalul de tineret a prins doar cinci minute în două meciuri în prima ligă belgiană, fiind un jucător ignorat de antrenorul Philippe Montanier.

1,3 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Denis Drăguș

Pentru Crotone, va urma probabil un sezon în care încearcă să evite retrogradarea, după ce în stagiunea trecută a obținut locul 2 în Serie B și a reușit promovarea în prima ligă. Echipa din sudul Italiei pare să fie o destinație preferată de români, de pe lista celor care au evoluat la aceasta mai făcând parte Adrian Stoian și Mihai Bălașa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.