Publicitate

Liga secundă a României îți aduce SuperDerby-uri weekend-ul acesta! Ți-ai făcut deja biletul?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Stai cu geana pe oferta din acest weekend, fiindcă eșalonul secund al României îți poate completa un SuperBilet câștigător cu cele mai bune meciuri. Giuleștenii vor în prima ligă, iar meciul cu Slatina de sâmbătă poate fi o catapultă pentru aceștia către prima poziție și speranța unei reveniri în locul de baștină, prima ligă a României. “Steluța“ din Buzău își continuă și ea goana după puncte într-un meci disputat împotriva Studenților de la Universitatea Cluj. Weekend-ul acesta ai parte de SuperOportunități! Află cele mai tari detalii și pune bilet pe favoritele tale! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct din contul tău!

Rapidiștii spulberă Oltenia!

Giuleștenii au șansa să-și completeze trio-ul de victorii al primelor trei etape. Coincidență sau nu, rapidiștii au dat de pământ, până în prezent,  cu echipele oltenilor. Târgul Jiu îi știe de frică pe băieții antrenați de Adrian Iencsi. În primele două etape, Pandurii TG Jiu și ACS Viitorul TG Jiu au simțit pe pielea lor furia Vulturilor Vișinii, fiind spulberate cu scorurile de 2-1 și 3-1. Slatina e următoarea pe listă, însă oltenii mai au ocazie să-și salveze onoarea în etapa din acest weekend. Rămâne de văzut dacă bucureștenii vor completa tripleta perfectă de început sau dacă vor da cu stângul în dreptul în acest meci. Tu ce zici? Ești gata să pui un bilet pe favorita ta? Vezi aici oferta de pariuri pentru meciurile din Liga a 2-a și pariază pe favorita ta!

Studenții își dau examenul etapei în Buzău!

Profesorii de la Steluța din Buzău își așteaptă studenții pe Stadionul Municipal pentru un SuperDerby al celei de a 3-a etape. Un meci pe cinste și un bilet câștigător îți pot transforma ziua de duminica într-una perfectă. Pariul merge ca uns pe meciul celor două, mai ales că ultimul rezultat (2-2) a lăsat rivalitatea în coadă de pește, iar orgoliul împinge ambele formații către obținerea unei victorii. Clujenii sunt demoralizați după partida pierdută (1-0) în fața bănățenilor de la ASU Poli Timișoara, iar un rezultat mulțumitor i-ar pune, din nou, pe picioare pe Studenții clujeni.

Glorioșii au început și ei puțin stângaci acest sezon, două egaluri nu sunt ceea ce-și doreau, însă faptul că sunt neînfrânți poate fi o demonstrație de putere din partea acestora. Pariurile sunt pregătite, cotele la fel! Ce mai aștepți? Fă-ți de acum biletul și intră în cursa derby-urilor din acest weekend! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

SuperSocial îți arată ce pariază Grande Craioveanu și SuperMister Ilie!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe doi fotbaliști legendari pentru fotbalul românesc: însuși Ilie Dumitrescu și pe Gică Craioveanu. Vezi în SuperSocial pe ce meciuri pariază cei doi SuperAmbasadori! Iubitori ai fotbalului românesc, e posibil să adauge pe bilete și meciuri de la noi!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe divizia secundă din România! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEŞTE ŞI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.