Liga 1

Mourinho a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Giovanni Becali: „Ar fi interesant să fi auzit ce am vorbit cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Bun prieten cu Jose Mourinho, fostul agent Ioan Becali spune că a fost sunat de legendarul antrenor portuhez imediat după tragerea la sorți pentru turul III al preliminariilor Europa Legue, acolo unde Tottenham s-ar putea duela cu FC Botoșani. 

  • Dacă trece de Shkendija (pe 17 septembrie) FC Botoșani va juca în turul 3 al preliminariilor Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). Partida e pe teren propriu, pe 24 septembrie

„M-a sunat Mourinho, m-a chemat imediat să văd meciul. I-am zis că Botoșaniul e o echipă bunicică din fotbalul românesc. Ar fi interesant să fi auzit ce am vorbit eu cu el. A doua zi după tragere, m-a sunat! Dacă ajunge să joace cu FC Botoșani, mă voi duce să-l salut, să vorbim”, a delcarat Ioan Becali, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

FC Botoșani - Tottenham s-ar juca pe „Ilie Oană"

Stadionul din Botoșani nu îndeplinește toate cerințele pentru a găzdui un meci din turul 3 al preliminariilor Europa League. Deși mai au un tur de trecut, șefii clubului și-au luat măsuri și au găsit o variantă pentru posibilul meci cu Jose Mourinho și Tottenham.

Cei de la Botoșani s-au orientat repede pentru a avea o variantă în cazul în care vor trece de Shkëndija. S-au gândit la Arena Națională, însă stadionul e ocupat de FCSB, așa că s-au mutat la Ploiești, pe „Ilie Oană", unde au ajuns la o acord verbal.

„Ca orice om îmi fac o strategie. Dacă vom trece de macedoneni și va veni Tottenham, cum nu putem juca în turul 3 la Botoșani, am avut deja o discuție de principiu să mergem la Ploiești. Din păcate la București e ocupat de Gigi Becali, pentru că probabil acolo joacă FCSB. Prima variantă ar fi fost Arena Națională".

VIDEO Dragoș Sârbu, despre relațiile familiei Becali: ”Mourinho l-a sunat primul după condamnare”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.