Campionate

Start lansat pentru Liverpool în noul sezon? Cotă mărită la 40 pentru o victorie cu Leeds

Liverpool și Leeds se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru prima etapă a noului sezon din Premier League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 September 2020

Liverpool și Leeds se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru prima etapă a noului sezon din Premier League.

Leeds a promovat fără mari emoții în prima ligă, având la sfârșit un avans de 10 puncte față de urmăritoare. Trupa lui Marcelo Bielsa a făcut deja 8 transferuri, cea mai importantă mutare fiind aducerea lui Rodrigo, de la Valencia, pentru aproximativ 30 de milioane de euro! Nou-promovata a avut un final de sezon spectaculos în Championship, bifând șase victorii consecutive.

Liverpool se bazează în continuare pe lotul care i-a adus primul titlu după 30 de ani de așteptare. „Cormoranii” n-au mai pierdut un meci pe teren propriu în timp regulamentar din septembrie 2018, 1-2 cu Chelsea. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 40 pentru un succes obținut de Liverpool (detalii AICI)!

  • Liverpool a marcat 12 goluri în ultimele 4 meciuri jucate pe Anfield; 
  • Leeds vine după 5 victorii în ultimele 6 deplasări; 
  • Liverpool s-a impus la ultima întâlnire directă, în 2016, 2-0 în sferturile Cupei Ligii; 
  • Leeds are o singură înfrângere în ultimele 15 meciuri oficiale, 0-2 cu Cardiff.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Liverpool a fost mărită la 40, în loc de 1.30. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.