Campionate

Tătărușanu, oficial la Milan! Prima poză cu Maldini și primul antrenament la Milanello!

+4 Foto
Ciprian Tătărușanu a semnat cu AC Milan. Sursă foto: Twitter AC Milan

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Ciprian Tătărușanu, portarul echipei naționale, 34 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu AC Milan, care i-a plătit 500.000 de euro lui Olympique Lyon.

În sfârșit, după ce aseară Olympique Lyon confirma transferul, anunțând că OL va primi 500.000 de euro, Ciprian Tătărușanu a fost prezentat la AC Milan. De astăzi, este oficial jucătorul unuia dintre cele mai important cluburi europene din toate timpurile.

Portarul echipei naționalei, care a semnat un contract pe trei sezoane și care va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma, chiar va purta tricoul cu numărul 1, i-a avut alături la prezentare pe cei mai importanți oficiali rossoneri: Paolo Maldini, legenda "diavolilor", actualul director tehnic al grupării, directorul executiv Ivan Gazidis și directorul sportiv Frederic Massara

Tătărușanu a și făcut primul antrenament la faimosul centru de pregătire Milanello sub comanda antrenorului Stefano Pioli. În iunie 2017, Pioli devenise tehnicianul Fiorentinei, dar o lună mai târziu goalkeeperul a părăsit clubul toscan, transferându-se la Nantes.

+4 Foto
Tătărușanu a semnat cu AC Milan. Sursă foto: https://twitter.com/acmilan

Citește și alte știri despre transferul lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.