Liga 2

EXCLUSIV Rapid a încercat o lovitură de proporții în fotbalul românesc! Gloria lui Dinamo, ofertată: „Am primit două propuneri”

Conducerea Rapidului a insistat să îl numească pe Ionel Dănciulescu (43 de ani) în funcția de președinte al clublui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Conducerea Rapidului a insistat să îl numească pe Ionel Dănciulescu (43 de ani) în funcția de președinte al clubului. 

Funcția de președinte la Rapid este vacantă de mai bine de o lună, după plecarea lui Ovidiu Burcă. Acesta s-a despărțit de giuleșteni după o discuție cu Victor Angelescu, principalul finanțator. Divizionara secundă a avut mai multe nume pe listă, inclusiv pe cel al lui Ionel Dănciulescu, legenda rivalei Dinamo. Danciu, liber de contract în acest moment, a confirmat informația pentru GSP.ro. 

Dănciulescu, ofertat de Rapid

„După ce-am plecat de la Dinamo au fost două propuneri să mă întorc în fotbal. Dar pe una am refuzat-o pentru că era imposibil să mă duc. Am vorbit cu o persoană din anturajul clubului Rapid pentru funcția de președinte! A fost doar o discuție...", a declarat în exclusivitate pentru GSP.RO, Ionel Dănciulescu.

Ovidiu Burcă a revenit la Rapid

Ovidiu Burcă, fostul președinte, a decis să facă un pas în spate după ce Rapid a ratat promovarea în Liga 1, însă nu a stat mult timp departe de club, întorcându-se în urmă cu câteva zile, însă pe o altă poziție - de antrenor al echipei U19 și totodată director tehnic al academiei. 

VIDEO. Victor Angelescu e în căutarea unui președinte pentru Rapid

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.