Nationala

Dan Petrescu a primit replica » Reacția unui oficial al echipei naționale: „Îi spun domnului Petrescu, să știe”

+50 Foto
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 September 2020

Nicolae Dică (40 de ani), antrenorul secund al echipei naționale a României, i-a răspuns lui Dan Petrescu (52), tehnicianul lui CFR Cluj, care a criticat entuziasmul afișat de „tricolori” după victoria cu Austria din Nations League, scor 3-2.

  • CONTEXT: După meciurile României din Nations League (1-1 cu Irlanda de Nord și 3-2 cu Austria), Dan Petrescu s-a declarat nedumerit de valul de entuziasm din jurul echipei naționale: „Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de ce cântau jucătorii după meciul cu Austria.  Să ne bucurăm după ce câștigăm cu Islanda și Bulgaria, deocamdată n-am câștigat nimic”.

Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi, a răspuns după ce a auzit comentariile „Bursucului”: „Pentru noi nu au fost meciuri amicale. Băieții s-au descătușat după joc, dorim să facem la echipa națională o familie, să îi unim pe jucători. Toată această treabă a plecat și de la noi, am încercat să îi facem pe băieți să se mai bucure și ei după jocuri. 

A fost doar aici această bucurie, care a durat câteva minute. Îi spun domnului Petrescu, să știe, că suntem cu picioarele pe pământ, am analizat bine jocul, știm unde am greșit și ce am făcut bine. Ne dorim ca în următoarele meciuri să arătăm și mai bine decât am făcut-o în ultimele meciuri”, a spus Dică la TV Telekom Sport. 

VIDEO Așa s-au bucurat „tricolorii” după Austria - România 2-3

Alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.