Liga 1

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club! Ce schimbare se va face săptămâna viitoare

+82 Foto
EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 12 septembrie 2020

Bogdan Bălănescu (45 de ani), directorul general al „câinilor” a fost tras pe linie moartă de Pablo Cortacero, noul finanțator al echipei roș-albe.

Fanii-acționari ai lui Dinamo au primit o veste bună. Bogdan Bălănescu, cel căruia i-au cerut constant demisia, nu mai este implicat în deciziile importante de la Dinamo, Directorul general al „câinilor” a fost tras pe linie moartă și nu a avut niciun cuvânt de spus în transferurile făcute de la venirea lui Cosmin Contra, potrivit informațiilor GSP.RO.

Bălănescu nu a fost demis, așa cum i-au cerut fanii lui Pablo Cortacero prin mai multe mesaje, dar a trecut în plan secund. Astfel, de tranzacții se ocupă Rufo Collado, directorul sportiv, și antrenorul Cosmin Contra. Șefii lui Dinamo nu-l demit încă pe Bălănescu pentru că acesta ocupă un loc în Comitetul Executiv al FRF, iar pentru moment, acesta nu mai are nicio putere și doar semnează anumite acte.

Bălănescu a păcălit suporterii și a dus clubul la datorii de 2 milioane de euro din pix și îl păstrezi? DDB, i-ați cerut demisia și acum nu o mai cereți! Îmi pun și eu niște semne de întrebare! Pleacă Dănciulescu și rămâne Bălănescu? Să mă lase și o parte dintre suporteri cu vrăjeala asta cu Bălănescu! Sunt împreună cu el și merg împreună cu el la meciuri. Să nu mai zică «Demisia, Bălănescu!».

Bălănescu este singurul care a negociat cu jucătorii și cu impresarii. Faceți o comparație între comisioanele plătite când era Rednic și cele plătite în ultimul an. Singurul care a negociat și care a avut pixul în mână a fost Bălănescu. Să vă uitați pe documente. Dinamo e pe minus două milioane în ultimul an
- Florin Prunea, pe 20 august

Dorin Șerdean, noul președinte al lui Dinamo

La nivel administrativ se vor mai produce schimbări importante. Astfel, Dorin Șerdean a fost numit numit președinte executiv, iar săptămâna viitoare va fi prezentat de Pablo Cortacero. Acesta este un apropiat al conducerii dinamoviste și s-a implicat în cumpărarea clubului.

În plus, în cadrul conducerii sunt așteptați mai mulți spanioli, care se vor ocupa de zona de marketing. Totuși, cel care se ocupă de conducerea administrativă a lui Dinamo, din umbră, este Juan Jose Melero Marin, cel care l-a convins pe Cosmin Contra să preia echipa.

VIDEO Pablo Cortacero, bucurie după meciul lui Dinamo: „Wow! La naiba, asta e altceva”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.