Liga 1

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-4. Daniel Pancu, nervos pe jucători: „Goluri de cascadorii râsului! Echipa a fost obișnuită într-un fel, dar cu mine nu merge așa!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 September 2020

Poli Iași a pierdut pe teren propriu cu Gaz Metan, 1-4, în etapa a treia din Liga 1, iar antrenorul Daniel Pancu s-a declarat extrem de dezamăgit de modul în care au evoluat jucătorii săi.

„Sunt trist. Am început ca o mare echipă, agresivă, cu pressing și cu gol marcat rapid. Din cauza mentalității deficitare am făcut un pas în spate și au urmat goluri de cascadorii râsului. În ciuda scorului, e un mare progres față de jocurile trecute! Dar e dureros. 

Am avut la dispoziție un lot bun și am jucat bine. Scorul e nedrept, e inutil! Suntem într-o perioadă de căutări, jucătorii au nevoie de timp. Am arătat un fotbal plăcut contra unei echipe de play-off, dar păcătuim la capitolul mentalitate. Echipa asta a fost obișnuită să joace într-un fel, dar cu mine nu merge! Trebuie să joace cum vreau eu.

E un drum lung, dar suntem pe drumul cel bună. Gaz Metan a plecat de la Iași cu o victorie clară, se consemnează doar scorul. Dar ca joc, a avut un singur șut pe poartă. În rest, a beneficiat de greșelile noastre”, a declarat Daniel Pancu după meci, la Look Plus.

N-am avut niciodată un asemenea debut, în toată cariera mea n-am păţit ce am păţit în seara asta. La prima fază, portarul mi-a strigat «Simplu», eu am înţeles «Singur», am vrut să o opresc pe piept, să-i dau mingea lui, dar Romeo a fost în spatele lui, este greşeala mea, îmi cer scuze în faţa colegilor şi pe viitor nu se va mai repeta. La autogol n-am văzut mingea, n-am avut reacţie, mi-a sărit mingea în picior şi a sărit în poarta noastră. Ca echipă, nu am prestat un joc rău. Doar că au fost acele greşeli personale care ne-au costat foarte mult 
- Sergiu Bușu (Iași), care a greșit la un gol și a marcat un autogol 

VIDEO Pancu despre revenirea la Poli Iași: „Am avut mai multe oferte, dar am refuzat tot când a venit această propunere”

Citește mai multe știri despre Poli Iași – Gaz Metan 1-4:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.