Nationala

Ilie Dumitrescu, deranjat de tratamentul la care este supus Ianis Hagi: „Tot timpul există această întrebare. Are 21 de ani copilul ăsta!”

+8 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 September 2020

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (51 de ani) i-a sărit în apărare lui Ianis Hagi (21), criticat după meciul echipei naționale a României cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, scor 1-1.

„Mister” l-a lăudat pe Ianis, care a avut o prestație solidă în meciul câștigat sâmbătă de Rangers cu Dundee, scor 4-0, partidă în care a oferit două pase de gol și a fost extrem de activ.

„În seara asta a ieșit jucătorul meciului. A fost implicat în cele mai importante acțiuni ale lui Rangers. Se ridică la un nivel foarte bun, este o soluție pentru Mirel. Este o presiune foarte mare pe el, tot timpul există această întrebare, există o presiune înainte de fiecare meci la echipa națională. Are 21 de ani copilul ăsta! Și-a văzut de treaba lui la echipa de club și astăzi a făcut un meci foarte bun”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Ianis, lăudat după ultimul meci

Jurnaliștii britanici de la BBC i-au lăudat prestația cu Dundee și l-au declarat „omul meciului”. „Poate nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul partidei”, au scris aceștia.

4.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.