Tenis

US OPEN 2020. FOTO Naomi Osaka a explicat gestul de la finalul meciului cu Azarenka: „Am vrut să văd și eu ce vedeau ei” + declarație superbă în memoria lui Kobe Bryant

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 septembrie 2020

Japoneza Naomi Osaka (9 WTA, 22 de ani) este noua campioană de la US Open. Aceasta a trecut de bielorusa Victoria Azarenka (27 WTA, 31 de ani) scor 1-6, 6-3, 6-3.

Naomi Osaka e principala figură a tenisului feminin în acest moment. Japoneza a ajuns la 3 titluri de Grand Slam din 3 finale jucate, iar reacțiile ei conturează un viitor mare star. La câteva minute după finalul partidei cu Azarenka, Osaka s-a îndreptat către centrul terenului și s-a întins. 

Explicația a venit în timpul conferinței de presă: „M-am gândit la momentele în care vedeam jucători uriași prăbușindu-se pe teren după victorii și privind spre cer. Mereu am vrut să văd și eu ce vedeau ei. Pentru mine a fost un moment incredibil. Mă bucur că am făcut-o”.

Tricoul lui Kobe i-a purtat noroc

Naomi Osaka a avut o relație specială cu regretatul Kobe Bryant, legenda lui LA Lakers. Nipona a purtat un tricoul lui „The Black Mamba” în fiecare zi a turneului și consideră că a ajutat-o la nivel mental. 

Am vrut să fiu genul de persoană care credea el că o să fiu. Am purtat tricoul ăsta după fiecare meci. Chiar cred că mi-a dat putere. Întotdeauna!
- Naomi Osaka

Citește și alte știri despre US Open 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.