Stranieri

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Românul ar putea fi schimbat după doar o lună de la instalare

Boloni ar putea fi demis de la Gent

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 13 septembrie 2020

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Un jurnalist flamand a afirmat la televiziunea Sporza că se vorbește de numele lui Hein Vanhaezebrouck ca posibil înlocuitor la vicecampioana Belgiei. 

Doar o lună are Loți Bölöni la Gent. Are o victorie și două înfrângeri (ultima, vineri, 1-2 cu Eupen), alb-albaștrii având patru eșecuri în acest start de sezon neașteptat de poticnit. Vicecampioana sezonului trecut e pe locul 16 din 18! 

Criticat de propriul jucător, atacantul Roman Iaremciuk, după succesul cu Mechelen (1-0), care i-a reproșat tactica prea defensivă, antrenorul în vârstă de 67 de ani trebuie să treacă și peste primele zvonuri ale schimbării sale.

„Mă tem că nu va ieși maioneza” 

Chiar dacă Loți Bölöni are contract până în 2022, jurnalistul flamand Tom Boudeweel a susținut la televiziunea Sporza că tehnicianul ar putea fi înlocuit. „Președintele De Witte o vedea pe Gent principala concurentă pentru Bruges, iar acum are trei puncte din 15. Și, mai presus decât orice, nu joacă un fotbal frumos”, a afirmat Boudeweel, susținând că „antrenorul încearcă totul, dacă maioneza nu e bună. Mă tem că nu va ieși maioneza”.

Ziaristul belgian are și un nume care i-ar putea lua locul lui Bölöni. Hein Vanhaezebrouck, 56 de ani, liber de contract, trei sezoane pe banca lui Gent, între 2014 și 2017. „Surse din interior spun că Gent va rămâne în această formulă până la Crăciun”. 

Loți a mai avut perioade grele și la Antwerp, când apăreau zvonuri legate de o demitere iminentă, dar le-a depășit. Și a rezistat trei ani pe "Bosuil".

La 0-0, la începutul partidei, am avut două ocazii mari. Atunci ar fi trebuit să facem diferența. Am pierdut acea șansă, de a câștiga încredere. Și golul a căzut în poarta noastră. Pentru a atinge un nivel bun, mai avem nevoie de câteva transferuri” - Loți Bölöni, antrenor Gent

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.