Liga 1

Ministrul Ionuț Stroe, veste excelentă pentru FCSB: „E făcut din bani publici, prezența acolo NU poate fi îngrădită”

+46 Foto
Ionuț Stroe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 September 2020

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a afirmat încă o dată că orice echipă de fotbal va putea să-și dispute meciurile pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

Imediat după ce Gigi Becali și-a manifestat intenția de a folosi acel stadion, Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, s-a opus vehement, argumentând că „terenul nu poate fi folosit pentru fotbal”. Stroe îl contrazice pe oficialul FRR: 

„Nu putem vorbi despre a da la o parte rugby-ul de pe «Arcul de Triumf». Cu siguranţă, nu. Este casa rugby-ului românesc, el va găzdui meciurile echipei naţionale, turneele, finalele campionatelor de rugby 

Evident că prezenţa altor echipe, altor sporturi, acolo, nu poate fi îngrădită atâta timp cât acest obiectiv de 40 de milioane de euro este făcut din bani publici. Şi alţii, în condiţiile în care vor să plătească şi vor să închirieze acest bun din domeniul public, pot să o facă. Dar în niciun caz nu putem vorbi de eliminarea rubgy-ului de acolo”, a mărturisit Stroe, potrivit TV Telekom Sport.

Recent, inclusiv Dinamo și-a manifestat dorința concretă de a evolua pe „Arcul de Triumf” - Detalii pe larg, AICI!

Stadionul Arcul de Triumf, aproape de finalizare

Conform informațiilor furnizate de Compania Națională de Investiții, stadionul este realizat în proporție de 90 la sută. 

CNI a prezentat și un set de fotografii. „Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică. Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă, au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi”, au precizat oficialii CNI. 

8.207 spectatorieste capacitatea stadionului din zona de nord a Capitalei

37 de milioane de euroa costat până acum arena din sectorul 1

VIDEO Imagini din culisele lucrărilor de la „Arcul de Triumf”

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.