Liga 1

DINAMO. Adam Nemec, în ofsaid » Imaginea cu care Zuzana l-a dat de gol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 September 2020

Atacantul slovac Adam Nemec (34 de ani) a profitat de vremea bună și s-a relaxat alături de Zuzana la o piscină din București. Vârful lui Dinamo ar putea avea probleme la club din cauza neglijenței.

După ce a debutat vineri la Dinamo, Nemec a mers azi o piscină de lux din București, alături de frumoasa lui soție. Cel puțin asta arată o imagine postată azi de Zuzana pe Instagram, în care nevasta lui Nemec a prins în cadru mâna vârfului dinamovist. 

Fotografia postată de Zuzana, de la piscină, cu ea și Nemec

Conducerea lui Dinamo nu vrea ca echipa să mai fie afectată de COVID-19, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut și le-a cerut jucătorilor să fie precauți și să evite locurile aglomerate. Chiar dacă regulamentul de ordine interioară nu le interzice clar jucătorilor să iasă în oraș, așa cum e la Viitorul, care l-a exclus din lot pe Cosmin Matei, și nu sunt stipulate sancțiuni, dinamoviștilor li s-a pus în vedere să nu se expună și să fie precauți. 

Șefii și antrenorul Cosmin Contra le-au cerut să fie responsabili, iar dacă vor fi depistați pozitiv cu COVID-19 vor fi trași la răspundere.

FOTO Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Zuzana, soția lui Nemec

Mihai Neicuțescu, exlcus din lot

După meciul contra Chindiei, 0-1, atacantul Mihai Neicuțescu a fost exclus din lot după ce a participat la o petrecere la care nu s-au repsectat măsurile de precauție, deși acesta a spus că imaginile publicate erau din 2019. Vârful a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost unul negativ, dar pentru moment nu se antrenează cu echipa mare. (Detalii AICI)

VIDEO Cosmin Contra: "Vreau să-mi felicit jucătorii. Au jucat bine împotriva unei echipe foarte bune.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.