Campionate

FOTO Cea mai scumpă cerere în căsătorie din lumea fotbalului! Suma pe care Cristiano Ronaldo ar fi plătit-o pentru inelul de logodnă al Georginei

+49 Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ cristiano

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 septembrie 2020

Cristiano Ronaldo (35 de ani) ar fi cheltuit o avere pentru inelul de logodnă pe care i l-a oferit Georginei Rodriguez (26 de ani).

De curând, presa internațională a scris despre cererea în căsătorie pe care starul lui Juventus i-ar fi făcut-o Georginei, argentinianca cu care se iubește de mai bine de 3 ani. Cuplul nu a confirmat sau infirmat zvonurile, însă una dintre acțiunile recente ale Georginei din social media le-a alimentat. 

Georgina a comentat la o poză cu un inel în valoare de 664.000 euro, părând extrem de entuziasmată de respectiva bijuterie. Suma plătită de Ronaldo ar intra direct pe locul 1 în topul celor mai scumpe ineluri de logodnă oferite de fotbaliști către iubite, informează The Sun, care citează Gambling Deals.

sursă foto: captură @ The Sun

Suma plătită de Ronaldo umbrește orice altă achiziție

Inelul oferit de Jordan Pickford, portarul lui Everton, iubitei Megan Davison a costat 540.000 euro, în timp ce Ashley Cole i-a oferit lui Cheryl o bijuterie în valoare de 297.000 euro! Astfel, cei 664.000 de euro pe care Ronaldo i-ar fi plătit reprezintă de departe cea mai importantă sumă achitată de vreun fotbalist.

Cristiano și Georgina au împreună o fată în vârstă de 2 ani, Alana, în timp ce aceștia îi au în grija lor și pe Cristiano Jr. și gemenii Eva și Mateo, cei trei fiind copii ai lui Ronaldo cu mame surogat.

M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că o iubesc. Ne vom căsători într-o bună zi, cu siguranță. Acesta este și visul mamei mele - Cristiano Ronaldo despre Georgina Rodriguez în 2019

Mai multe știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.