Liga 1

DINAMO. O legendă a "câinilor" crede că tragedia lui Hîldan e folosită în alte scopuri: „Nu mi se pare normal. E doar marketing”

+82 Foto
Cătălin Hîldan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 September 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fost mijlocaș la Dinamo, a făcut o afirmație controversată legată de Cătălin Hîldan, fostul jucător al „câinilor”, care a murit pe 5 octombrie 2000, pe teren, în timpul unui amical, la 24 de ani.

Fostul jucător crede că în istoria clubului au fost jucători mai importanți decât cel numit de fani „Unicul Căpitan”, dar care au fost uitați de Dinamo sau de fani.

„Eu am plecat de la Dinamo pentru că îi încurcam pe jucătorii tineri ai lui Cornel Dinu, Florentin Petre sau Cătălin Hîldan, Dumnezeu să-l ierte. Eu cred că Dinamo a avut foarte mulți jucători pentru care acest club nu a făcut nimic. E trist, totuși, ca un jucător să moară pe teren. Tot respectul pentru el, dar au fost și alți fotbaliști care au murit și Dinamo nu a făcut nimic pentru ei.

Au încercat și au făcut o chestie de marketing. Nu au de ce să îmi sără suporterii în cap. Toată stima și respectul. Dumnezeu să-l ierte. Nu are nicio vină Cătălin. Dar ce au făcut unii de pe urma tragediei, nu mi se pare normal! 

Vă spun, au fost zeci de fotbaliști mai mari decât Cătălin și care au însemnat mai mult pentru Dinamo decât Cătălin. Trebuie să murim pe teren ca să ne facă dinamoviști? De ce nu au rămas și cu amintirea celorlalți fotbaliști? Sper să nu mi-o ia nimeni în nume de rău”, a declarat Dănuț Lupu pentru Prosport.

VIDEO. Cosmin Contra: „Vreau să-mi felicit jucătorii. Au jucat bine împotriva unei echipe foarte bune”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.