Liga 1

EXCLUSIV GSP LIVE. FCSB, scoasă din lupta la titlu: „Depinde cine face echipa și schimbările”

+30 Foto
Sergiu Buş n-a dat niciun gol pentru FCSB

Articol de Costin Ștucan  —  luni, 14 septembrie 2020

Florin Axinia (46 de ani), fost atacant în Liga 1, a comentat la GSP LIVE situația din prima ligă dn România și crede că FCSB va avea o misiune dificilă în lupta cu CFR Cluj.

Fost jucător la echipe precum Ceahlăul sau FC Național, crede că dacă Gigi Becali nu lasă antrenorul să lucreze, FCSB nu va putea ține pasul cu CFR Cluj.

VIDEO. Florin Axinia: „CFR este o echipă matură. Dacă are liniște, nu are cine să o oprească!”

- Cum vezi anul ăsta de Liga 1?
- CFR, Craiova și FCSB se vor bate la titlu, e clar. Totul depinde de ce va fi la CFR din punct de vedere financiar. Dacă va fi liniște, CFR va lua titlul sigur. E matură. FCSB ar avea șanse, dar depinde de cine face echipa, cine face schimbările. Dacă ar fi lăsat antrenorul să lucreze, ar avea și ei șanse. 

- Se întâmplă tot mai des în fotbalul românesc…
- Cred că asta se întâmplă la majoritatea echipelor. Eu spun că o echipă nu trebuie să fie finanțată de un singur om. Ar trebui finanțată de mai mulți sponsori, să fie un Consiliu de Administrație care alege un președinte, care are un obiectiv. Dacă își îndeplinește obiectivul, rămâne în post. Dacă nu, pleacă. 

- Sunt totuși cluburi mari care sunt la discreția unui singur om…
- Da, PSG, Manchester City… Dar mentalitatea e altfel acolo. Un singur om nu poate să decidă el tot la fotbal, nu ai cum să ai performanțe așa. Nu ar trebui să ajungă în situația asta. Un om puternic financiar cum e la Steaua (n.r. - FCSB) trebuie să numească un om care se pricepe la fotbal.

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.