Liga 1

EXCLUSIV Dinamo, încă o mutare de calibru: ar fi cel mai valoros jucător din lot! Transfermarkt confirmă

Din informațiile GSP.ro, Dinamo este în negocieri avansate cu Pablo de Blasis Sursă foto: Instagram @pablodeblasis32

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 septembrie 2020

Din informațiile GSP.ro, Dinamo este în negocieri avansate cu Pablo de Blasis (extremă stânga, 32 de ani), liber de contract după despărțirea de Eibar.

Argentinianul a evoluat în ultimele două sezoane pentru Eibar. A bifat 30 de meciuri în ediția precedentă de La Liga, reușind 2 goluri și 3 pase decisive. Acesta a punctat de 3 ori și în Copa del Rey, stagiunea 2019/2020.

Pablo de Blasis, în negocieri avansate cu Dinamo

Crescut de Gimnasia, Pablo de Blasis a mai jucat de-a lungul carierei pentru Ferro, Asteras Tripoli și Mainz. Portalul de specialitate transfermarkt.com anunță că jucătorul a ajuns deja la un acord cu alb-roșii.

1,4 milioane de euroeste cota de piață a lui Pablo de Blasis; în acest moment, cei mai valoroși jucători din echipa „câinilor” sunt Deian Sorescu și Borja Valle (800.000 de euro)

Transferurile lui Dinamo

  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (36 de ani, portar)
     
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului Gaz Metan - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.