Publicitate

Cota 3044 prinsă pe SuperSocial! Vezi cine e SuperPariorul și împrietenește-te cu el!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 septembrie 2020

SuperBilet live care face istorie pe SuperSocial! Andrei Z. este SuperJucătorul momentului în rețeaua de socializare a SuperPariorilor! Ne bucurăm pentru un bilet spectaculos, 8 evenimente din 4 sporturi. Meciuri jucate în Europa și America de Sud și un parior care a avut un moment de grație! Te invităm să-l cunoști, apoi să te împrietenești cu el pe SuperSocial!

Instalează aplicația Superbet, deschide cont și setează-ți profilul de SuperParior pe SuperSocial

Andrei a pariat pe Fotbal (din Chile & Brazilia), Hochei (din Rusia), Baschet (din Uruguay) și Tenis de masă (din Ucraina). 8 evenimente, pariuri pe final, prima repriză, câștigătoarea meciului (inclusiv în prelungiri) și biletul cu cea mai mare cotă prinsă până acum pe SuperSocial: 3044!

1. Salut, și SuperFelicitări pentru biletul live la cota 3.044 pe care l-ai prins pe SuperSocial. E recordul de până acum în materie de cotă prinsă în rețeaua de socializare a SuperPariorilor. Cum ai trăit momentul?

Bună ziua, mulțumesc frumos. Da, este recordul personal și sunt foarte fericit pentru că am reușit  o asemenea performanță în ceea ce privește o Supercotă prinsă.

2. Ți-ai chemat prietenii pe SuperSocial?

Desigur, le-am povestit și prietenilor de SuperSocial iar câtiva dintre ei sunt încântați de acest update al aplicației. Precis, după biletul ăsta vor veni și mai mulți. Că le-am zis de el.

3. Te-ai inspirat din biletele distribuite pe SuperSocial de alți pariori?

Sincer să fiu, da. Uneori când mai văd un meci greu, în care se luptă două echipe cu rezultate bune, mai trag un ochi la ce au postat colegii și aleg cota care mi se pare cea mai realizabilă.

4. Obișnuiești să distribui și tu biletele pe care le joci?

În mare parte da, le mai distribui doar ca uneori ma grăbesc sa prind cotele la live și mai uit. Dar sper ca prietenii mei de pe SuperSocial să nu se supere.

Devino și tu prieten cu SuperJucătorul Săptămânii pe SuperSocial

5. Care a fost cel mai mare câștig pe care l-ai ratat, fiindcă te-a scos ultimul meci de pe bilet?

Din câte țin eu bine minte, s-a întâmplat acum câțiva ani și nu jucasem o cotă așa de mare, dar totuși câștigul era unul frumușel, în jur de 35.000 de lei.

6. Cum te-ai bucurat cel mai mult după un câștig la pariuri? Ce ai făcut cu banii?

Cel mai tare m-am bucurat la primul meu câștig peste 2.500 de lei. Mi-am sunat prietena și am mers într-o mini vacanță de 3 zile. A fost Super.

7. Ai văzut ce pariază ambasadorii de brand Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu (startul La Liga l-a adus și pe Grande în SuperSocial)?

Da am observat, mă mai inspir din postările domnilor.

Vezi și tu direct în aplicația Superbet ce pariază Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu pe SuperSocial, te inspiri de la ei și le comentezi biletele

8. Merg bine pe SuperSocial și biletele recomandate în baza statisticii, de contul SuperStats. Le-ai încercat?

Din păcate, eu joc de obicei cote mai mari, iar acele cote sunt destul de mici, așa că nu am apucat să le încerc până acum, dar am să o fac foarte curând.

9. Care sunt competițiile tale preferate și spune-ne dacă pariezi pe echipele pe care le simpatizezi?

Competițiile mele preferate sunt Premier League, La Liga și Ligue 1. De obicei aici nu prea vezi surprize în special cu echipele mari. Dar mai pariez pe echipe simpatizate, pe echipa din orașul natal, dar când văd ca au un adversar care a avut un parcurs bun, încerc să evit aceste meciuri.

10. Vrei să-ți crești numărul urmăritorilor și să te afirmi pe SuperSocial, locul în care se formează cea mai mare comunitate de pariori din România? O comunitate pentru care Superbet pregătește mai multe surprize!

Da, aș dori doar dacă mi-ar merge la fel de bine în continuare ca și ceilalți SuperPariori sa se inspire din biletele mele, vreau ca toată lumea sa aibă o rată cât mai mare de câștig și să ne bucurăm împreună pe SuperSocial.

Pariază pe sporturile și competițiile preferate la cele mai bune cote și bucură-te de pasiunea pentru pariuri sportive alături de jucători la fel ca tine

 

SuperSocial e o experiență unică, oferită exclusiv de Superbet!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Vino să ne cunoaștem și să ne bucurăm împeună de cele mai frumoase bilete și să comentăm cele mai importante evenimente!!  

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.