Campionate

BARCELONA. VIDEO Leo Messi, un car de nervi după primul meci al sezonului: „Idiotule, nu te oprești?!”

Leo Messi (33 de ani) a fost titular în primul meci amical disputat de Barcelona în această vară, 3-1 contra celor de Gimnastic. Argentinianul, în mijlocul unei veritabile telenovele în această vară, a răbufnit în timpul partidei la adresa unui adversar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 septembrie 2020

Leo Messi (33 de ani) a fost titular în primul meci amical disputat de Barcelona în această vară, 3-1 contra celor de Gimnastic. Argentinianul, în mijlocul unei veritabile telenovele în această vară, a răbufnit în timpul partidei la adresa unui adversar.

Javier Ribelles (28 de ani, mijlocaș defensiv) l-a faultat în mai multe rânduri pe Messi, care s-a arătat iritat de jocul spaniolului. La finalul partidei, fotbalistul celor de la Gimnastic a relatat reacția nervoasă a căpitanului catalanilor.

Leo Messi, enervat de un adversar în Barcelona - Gimnastic 3-1

„Era clar că nu puteam să-l las pe Messi să respire, dacă e cu fața la tine devine extrem de complicat totul. Iar eu eram pe el mereu. 

La un moment dat, s-a oprit și mi-a spus: «Idiotule, nu te oprești?! Mă lovești tot timpul!». Eu i-am transmis că dacă e cel mai bun, trebuie să-l lovesc”, a declarat Ribelles.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.