Liga 1

VIITORUL - CRAIOVA » FOTO // UPDATE Atac violent la Alex Cicâldău în startul meciului! Arbitrul a arătat „roșu” direct. Cum se simte mijlocașul

+7 Foto
În minutul doi al meciului Viitorul - CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 September 2020

În minutul 2 al meciului Viitorul - CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central).

UPDATE, ora 22:00

După ce a fost consultat, Cicâldău s-a întors la stadion. Anunțul a fost făcut chiar de Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Știrea inițială

„Decarul” oltenilor a fost lovit cu capul de Artean și nu s-a mai putut ridica pentru câteva minute de pe gazon. Deși ambulanța a intrat pe teren, Cicâldău a reușit în cele din urmă să părăsească suprafața de joc pe propriile picioare. Totuși, acesta nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Mateiu.

  • foto: capturi Digi Sport

Centralul Florin Chivulete i-a arătat cartonașul roșu lui Artean, iar dobrogenii au rămas în „10” încă din startul jocului de la Ovidiu.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.