Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Nicușor Bancu, deranjat de criticile specialiștilor: „Vobesc unii care au jucat fotbal în fața televizorului” » A primit rapid o replică acidă la GSP Live

+9 Foto
Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) a marcat în meciul Viitorul - Craiova 1-4, iar la final a răspuns celor care l-au criticat după „dubla” naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 septembrie 2020

Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) a marcat în meciul Viitorul - Craiova 1-4, iar la final le-a răspuns celor care l-au criticat după „dubla” naționalei cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor.

Nu, nu m-au dezamăgit criticile, nu am cum să contrazic «specialiștii». Ei sunt numarul 1, mai ales că au jucat fotbal foarte mult. Îi las să își dea cu părerea. Unii au jucat fotbal în fața televizorului. S-a văzut că astăzi iar am fost foarte slab. Mă bucur să fiu așa”, a spus Bancu la Look Sport.

„Bancu a fost foarte slab. Depășit în ultimul timp”

După evoluțiile lui Bancu în tricoul României, mai multe personaje din fotbalul românesc l-au pus la zid pe căpitanul oltenilor: 

  • „Bancu nu știu de ce joacă, el nu e nici fundaș, nici mijlocaș, nici atacant. La Craiova nu mai impresionează, e folosit doar pentru că e căpitanul echipei. Iar Ștefan, celălalt fundaș stânga, este un superfotbalist” - Adrian Porumboiu (fost arbitru internațional, 239 de meciuri conduse doar în Liga 1)
  • „Bancu a fost foarte slab. A fost depășit în ultimul timp, și când eram eu la Craiova. El e fundaș stânga, joacă acolo, ce să fie altceva? Ar putea vreodată să joace în locul lui Mihăilă? Nu, e fundaș stânga. Iar acolo ai nevoie de jucători care să nu-ți greșească” - Victor Pițurcă (10 trofee a câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa)
  • „A ajuns săracul de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că acum o să mă urască băieţaşul ăsta” - Marius Șumudică (236 de meciuri în Liga 1, 62 de goluri)

Replică acidă pentru Bancu la GSP Live

Remus Răureanu, jurnalist Gazeta Sporturilor, nu este de acord cu perspectiva lui Nicușor Bancu. „Dacă el nu acceptă critici de la Șumudică, campion și ca jucător, și ca antrenor, om care a câștigat câteva milioane, respectat în meseria lui, atunci înseamnă că doar Roberto Carlos, Marcelo, vârfurile postului de fundaș stânga îi pot analiza evoluțiile”, a spus acesta în cadrul emisiunii GSP Live.

Urmărește AICI emisiunea GSP Live cu Remus Răureanu și Costin Ștucan

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Viitorul - CS Universitatea Craiova 1-4

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.