Campionate

Neymar riscă o suspendare fără precedent, după bătaia din PSG-Marseille 0-1: „Trebuia să ignor rasismul?”

+17 Foto
Neymar i-a dat o palmă lui Álvaro González în meciul pierdut de PSG cu Marseille, scor 0-1, acuzându-și adversarul de rasism.

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 15 septembrie 2020

Neymar i-a dat o palmă lui Álvaro González în meciul pierdut de PSG cu Marseille, scor 0-1, acuzându-și adversarul de rasism.

Dacă nu e accidentat, Neymar tot nu joacă meci de meci la PSG. Acum, va fi cu siguranță suspendat. La 0-1 cu Marseille, în bătaia generală din prelungiri, brazilianul l-a lovit cu palma peste ceafă pe Álvaro González, susținând că a fost provocat de spaniol, pe care îl acuză de rasism. S-a plâns pe rețelele de socializare că fundașul lui OM i-a spus „maimuță nenorocită” și „fiu de târfă”. Nu va scăpa însă de pedeapsă. Ney va sta în tribună între 4 și 7 etape pentru gestul său.

Neymar: „Mi-am pierdut capul”

Atacantul paulista nu mai este la fel de vehement ca duminică noapte. După ce a scris pe Twitter că "singurul meu regret este că nu i-am tras-o în față acestui idiot", luni a încercat să liniștească atmosfera: "Sunt trist să văd ura provocată de noi când reacționăm la cald". 

Se întreabă: „Ar fi trebuit să ignor rasismul? După ce m-am liniștit, cred că da. Mi-am pierdut capul, mi-a lipsit înțelepciunea". Explică de ce a fost atât de nervos în timpul meciului: "Eu și colegii mei i-am cerut ajutor arbitrului, iar el nu ne-a băgat în seamă". 

FOTO. Imagini de la bătaia generală din PSG - Marseille 0-1:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.