Diverse

FOTO Wanda Nara, denunțată după ce și-a pus copilul minor să o fotografieze în ipostaze provocatoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 15 September 2020

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi și una din divele Instagramului, are probleme în Italia unde a fost denunțată de fostul ei iubit, Maxi Lopez. Wanda e acuzată că și-a pus fiul minor să o fotografieze în ipostaze provocatoare pe un yaht.

În urmă cu câteva zile, într-o vacanță cu familia pe un yaht, fotomodelul argentinian a apelat la fiul ei pentru a face câteva poze sexy pe care intenționa să le posteze pe Instagram. Ședința foto a fost surprinsă și de alți oameni, iar imaginile făcute publice au stârnit multe controverse.

*Foto: mundodeportivo.com

„Un exemplu de mesaj profund greșit este dat de Wanda Nara care, în urmă cu câteva zile și-a lăsat fiul minor să o fotografieze provocator. Aceasta este o formă de violență față de minori și contribuie la răspândirea unor atitudini eronate care afectează comportamentul celor mici”, se arată într-un comunicat remis de o asociație italiană care protejează drepturile minorilor și către care a fost trimis denunțul.

Maxi Lopez este fostul soț al Wandei Nara, alături de care a avut doi copii. Fotomodelul l-a părăsit pe Maxi Lopez pentru Mauro Icardi, care la momentul respectiv era cel mai bun prieten al lui Maxi.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.