Liga 1

Fierbe vestiarul la Dinamo: jucătorii și Contra, duși cu vorba de Pablo Cortacero! Ce a promis din nou spaniolul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 septembrie 2020

Dinamo nu are nicio victorie în primele trei etape din Liga 1, în care a acumulat doar două puncte, iar situația este una tensionată la nivelul vestiarului.

Din informațiile GSP.ro, jucătorii lui Cosmin Contra încă nu și-au primit restanțele, iar azi au ajuns la două luni de restanțe. Aceștia sunt supărați pentru că li s-a tot promis că vor fi plătiți, dar nu au primit niciun ban. Mai mult, jucătorii au aflat că angajații sunt plătiți la zi.

Fotbaliștii lui Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii. „Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători azi, când s-au făcut două luni de neplată a salariilor.

Mai mult, înainte de meciul cu FC Botoșani, jucătorii și Cosmin Contra au declarat că au primit o parte din bani, dar se pare că totul a fost o înțelegere între ei și antrenor. „Guriță” i-a rugat pe fotbaliști să nu mai spună public că au probleme pentru că vor fi plătiți, promițându-le că vor primi banii, iar acum și el este supărat din cauza acestei situații.

Finanțatorul Pablo Cortacero este așteptat să vină în această săptămâna la București și le-a promis jucătorilor că va achita restanțele. Mai mult, spaniolul ar urma să aducă și un nou atacant pentru echipa alb-roșie.

VIDEO Match preview: totul despre meciul Gaz Metan - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.