Stiri extrasport

Scandaluri sexuale neștiute cu marile vedete. De la perversiunile cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt la invitația pe iacht a Pamelei Anderson

+13 Foto
Pamela Anderson, sursa foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 septembrie 2020

Milionari, faimoși, dar și cu probleme adesea. De la Brad Pitt la Pamela Anderson sau Jennifer Lopez, starurile mondiale au fost implicate în diferite scandaluri sexuale. 

  • Marca.com, una dintre cele mai mari redacții de sport din Europa, a făcut o selecție a scandalurilor care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Răsfoiește galeria foto și află povestea!

+13 Foto
Un sextape cu Jennifer Lopez și primul ei soț Ojani Noa era pe cale să apară, până când judecătorul a interzis unei publicații să publice imaginile.

Soțul iubitei lui Brad Pitt are 68 de ani!

Brad Pitt pare încă cu gândul la Angelina Jolie, fosta lui soție, alături de care a avut un mariaj de 12 ani. Actorul în vârstă de 56 de ani și-a găsit iubirea la o tânără cu 30 de ani mai mică decât el, dar care seamănă leit cu Angelina Jolie. Noua lui cuceriere e Nicole Poturalski, pe care a cunoscut-o în luna noiembrie a anului trecut la un concert al vedetei rapp Kanye West. Nicole Poturalski este măritată și l-ar fi întâlnit pe Brad Pitt la restaurantul soțului ei. Toate detaliile AICI. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.