Liga 1

EXCLUSIV Știm numele celor doi infectați ascunși de FCSB!

Potrivit informațiilor GSP.ro, numele celor doi membri din staff-ul lui FCSB infectați cu COVID-19 și ascunși de roș-albaștri sunt: Marius Popa, antrenor de portari, și Ovidiu Kurti - kinetoterapeut.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 September 2020

Potrivit informațiilor GSP.ro, numele celor doi membri din staff-ul lui FCSB infectați cu COVID-19 și ascunși de roș-albaștri sunt: Marius Popa (42 de ani), antrenorul portarilor, și Ovidiu Kurti (41 de ani) - kinetoterapeut.

Cei doi erau pozitivi încă de marți, 8 septembrie. Surse din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.ro informația. Testele au fost efectuate în clinica medicală deținută de Gigi Becali.

Marius Popa

Ovidiu Kurti

Doi infectați ascunși de FCSB

Fotbaliștii și oficialii de la FCSB au fost testați marți. Joi au venit rezultatele. Doi oameni din staff fuseseră depistați pozitiv! Direcția de Sănătate Publică a considerat că nu era nicio problemă, antrenamentele și meciul cu FC Voluntari puteau avea loc așa cum erau programate. Liga Profesionistă de Fotbal a fost înștiințată și a fost de acord cu disputarea partidei. Clubul i-ar fi scos din delegația deplasată în Ilfov pe cei doi îmbolnăviți.

FCSB n-a mai efectuat vreun alt test de marți până sâmbătă, când a fost meciul. Următoarea verificare, comandată de UEFA, a descoperit încă șase cazuri, printre care și un jucător.

  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.