Liga 1

Giovanni Becali a distrus un patron din Liga 1, în direct la TV: „Miliardar închipuit! Are apucături de Evul Mediu. Eu l-am cunoscut mai bine la închisoare”

Giovanni Becali (68 de ani) a vorbit în termeni duri despre Ioan Niculae (66), patronul celor de la Astra Giurgiu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 September 2020

Giovanni Becali (68 de ani) a vorbit în termeni duri despre Ioan Niculae (66), patronul celor de la Astra Giurgiu.

Întrebat de moderatorul Mihai Mironică despre transferul lui Denis Alibec la Gaziantep, în impas din cauza pretențiilor lui Niculae, Ioan Becali l-a criticat pe omul de afaceri.

Giovanni Becali, despre Ioan Niculae: „Are apucături de Evul Mediu”

„Eu cred că patronul Astrei se ține tare, pentru că așa a făcut tot impul. El e un miliardar închipuit, care s-a jucat tot timpul cu fotbaliștii. Jucătorii au fost subordonați pentru el, neplătiți câte 4-5 luni... și au plecat numai când a vrut el. 

Am experiențe foarte urâte cu dânsul. Are niște apucături de Evul Mediu. Eu l-am cunoscut mai bine la penitenciar. A fost cu mine și mi-am dat seama ce om e. Acolo cunoști oamenii. Când venea la Jilava, era bine, când pleca, nici nu ne saluta. Când îi venea un pachet, îl mânca singur. Acolo mi-am dat seama cine e cu adevărat acest așa-zis patron, miliardarul numărul 1 al României, așa cum își spune el”, a declarat Giovanni la ProX.

Ioan Niculae

Match Preview Astra Giurgiu - CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.