Europa League

Trece FCSB peste problemele de lot provocate de coronavirus? Cotă mărită la 50 pentru o victorie cu Backa Topola

Backa Topola și FCSB se vor întâlni joi, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru turul 2 preliminar din Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 septembrie 2020

Backa Topola și FCSB se vor întâlni joi, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru turul 2 preliminar din Europa League.

FCSB întâmpină mari probleme înainte de confruntarea din Serbia. În cadrul echipei au fost descoperite 18 persoane infectate cu coronavirus, printre care se numără și 9 jucători: Miron, Olaru, Tănase, Cristea, Vlad, Buș, Pandele, Vână și Ovidiu Popescu. În plus, vor lipsi și Filip, Nedelcu și Oaidă, încă nerefăcuți după accidentări.

Chiar și în aceste condiții, FCSB poate alinia o echipă capabilă să câștige în Serbia, mai ales că Backa Topola nu trece prin cea mai bună perioadă. Sârbii începuseră sezonul cu 8 puncte în primele 4 etape, după care au căzut. În ultima lună au o singură victorie, 2-0 cu Petrocub, formație din Moldova. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes obținut de FCSB (detalii AICI)!

  • FCSB a obținut trei victorii cu 3-0 în primele 3 meciuri oficiale din acest sezon; 
  • Backa Topola a primit 11 goluri în ultimele 4 partide; 
  • Sârbii au primit gol în toate cele 9 meciuri disputate acasă în 2020; 
  • FCSB a marcat în 20 dintre ultimele 22 de deplasări, singura echipă care a scăpat fără să primească gol fiind campioana CFR.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui FCSB a fost mărită la 50, în loc de 1.91. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.