Liga 1

Ion Crăciunescu: "Nu s-a respectat regulamentul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, a comentat decizia comisiei CCA, conform căreia, Alexandru Deaconu a procedat corect atunci cînd a întrerupt meciul Rapid - Steaua.

 

"Ceea ce scrie în regulament e literă de lege. Atîta vreme cît scrie că trebuie să atenţionezi căpitanul de echipă şi să anunţi trei minute, acest lucru trebuie respectat. Nu poţi opri jocul dacă un nebun aruncă două sticle pline sau goale pe teren. Există o prevedere FIFA, care spune că dacă este lovit arbitrul sau un jucător, atunci arbitrul are puterea discreţionară să oprească meciul. N-a fost cazul aici", a fost de părere fostul şef al arbitrilor, care i-a atacat dur pe membrii comisiei:

"Mi se par complice toate aceste persoane. Comisia de arbitri este folosită pentru a servi interesele preşedintelui FRF. E clar! Nu s-a respectat regulamentul. Această comisie cred că ar trebui să plece de acolo. Sută la sută le-a fost frică de responsabilitate. Aş fi foarte interesat să aflu modul în care au votat membrii acestei comisii. Oricum, ei trebuie să plece!", a spus Crăciunescu la Special, pe sportro

Forul prezidat de Gheorghe Constantin a luat astăzi o decizie în ceea ce priveşte procedura prin care Deaconu a întrerupt jocul Rapid - Steaua. Răspunsul comisiei formate din: Dan Petrescu, Gheorghe Constantin, Nicolae Grigorescu şi Marcel Lică a fost: "Deaconu a procedat corect"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.