Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Ce se întâmplă cu românii: Ahmed Bani, primul out » Planurile spaniolilor cu jucătorii tineri de la Dinamo

Primul care se pregătește de plecarea de la Dinamo e Ahmed Bani

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 17 septembrie 2020

Dinamo vrea să împrumute mai mulți tineri în țară, în primele două ligi. Primul care se pregătește e Ahmed Bani la „frații” de la U Cluj.

Dinamo a oficializat azi prelungirea acordurilor până în 2024, și automat salarii mărite, pentru cinci fotbaliști, Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu. Cei cinci îi urmează lui Cătălin Măgureanu, următorii la mărire au fost Ahmed Bani și Valentin Borcea, până în 2025.

6.000 de lei/lună

Totuși, nu toți vor continua sub comanda lui Cosmin Contra pentru a se lupta să ducă Dinamo în play-off. Bani este dorit la U Cluj, ardelenii vizând promovarea în prima divizie, iar Ahmed ar putea pleca în Ardeal zilele viitoare. Totodată, Crețu și Mihaiu vor fi împrumutați în primele două ligi. 

"Mulți dintre copiii aceștia aveau între 400 și 800 de lei salariu lunar. Nici femeia de serviciu nu are atât!", a povestit Gabriel Răduță, fostul șef al academiei dinamoviste. Măgureanu, Ehmann, Crețu și Eșanu vor câștiga câte 6.000 de lei pe lună, cu noile acorduri. 

"Spaniolii la Dinamo 1, ai noștri la liga a treia"

Răduță acuză faptul că jucătorii români sunt scoși în decor de la sosirea lui Cortacero și compania. "Dinamo 1 e făcută pentru spanioli și pentru cei aduși de ei, Dinamo 2 e pentru români. La Liga 3, au fost 8 seniori. Ne întoarcem în trecut. La formația secundă ar trebuie să fie numai tineri între 15 și 18 ani, ca să-i crești acolo, nu să fie românii care nu intră în lotul de 20 de la prima divizie", a răbufnit Răduță

58 goluriși 6 goluri are Rici Grigore în alb-roșu, el fiind convocat și la selecționata lui Mirel Rădoi la Euro 2019, unde a jucat trei partide

8 goluriîn 66 de partide a adunat Moldoveanu pentru Dinamo

4 meciuriare Ehmann la prima echipă a "câinilor", două selecții la România U19 și trei pentru România U18

1 golîn 10 partide a marcat Bani pentru roș-albi

5 meciuria adunat Geani Crețu la Dinamo

VIDEO Dezvăluiri incredibile din birourile de la RIN: „Lui Negoiță îi ajungeau la urechi minciuni și lucruri neadevărate! Ei au decis soarta lui Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.