Europa League

Dramaticul Backa Topola - FCSB a ajuns în presa din Franța » L'Equipe scrie de „meciul nebun cu 12 goluri” și de „Steaua București”

+17 Foto
Cotidianul francez L'Equipe a comentat partida Backa Topola - FCSB. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 18 September 2020

Cotidianul francez L'Equipe a comentat partida Backa Topola - FCSB cu un „scenariu care s-a răsucit nebunește în prelungiri”. 

  • FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o ieri seara pe Riterai, scor 5-1;
  • FCSB va disputa meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie;

Meciul din Serbia a atras atenția marilor ziare europene. Cotidianul francez L'Equipe a fost unul dintre cele care au scris despre cel mai șocant rezultat din Europa League. Vorbind repetat de Steaua, nu de FCSB. Cu titlul „Meci cu 12 goluri între Steaua București și Topola”. 

„Backa Topola a fost aproape de o performanță senzațională, luptând până la capăt deși juca zece contra 11 și apoi nouă contra 11", a comentat jurnalul parizian. "Scenariul s-a răsucit nebunește în prelungiri. Steaua a condus de două ori și a fost mereu egalată. 6-6”.

 L'Equipe a încheiat: „Totul s-a decis la penaltyuri. Dennis Man, autorul unei triple, a înscris golul decisiv al românilor”. 

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Backa Topola - FCSB:

VIDEO Conferință Mihai Pintilii, după Backa Topola - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.